More Care, Less Stress!

Eerste hulp bij ICT problemen

CareCoach is uw aanspreekpunt voor alle ICT in uw praktijk. Wij zijn getraind en ervaren met ICT-problemen in praktijken en daarom kunnen wij een probleem snel en correct afhandelen. De aanpak van onze servicedesk werd al meermaals beloond met een eHealth-award.

Opleiding & Persoonlijke Coaching

De snelle groei van het aantal eHealth-diensten doet u naar adem happen, maar u wil toch bij blijven? U hebt geen tijd voor een klassikale opleiding? CareCoach komt graag bij u langs om u inzichten te geven in het gebruik van alle e-healthdiensten, maar ook bij het algemeen gebruik van uw computer en uw medische software, zodat u efficiënter uw patiënten kan helpen.

Bouwen & Verbouwen

U bent van plan om uw praktijk te verbouwen of een nieuwbouw te plaatsten? CareCoach betrekt architecten, elektriciens en alle betrokken partijen nodig voor uw bouwwerken. CareCoach helpt u bij de keuze van uw hard- en software, zodat deze optimaal is voor uw manier van praktijk voeren. Wij zorgen ervoor dat uw praktijk optimaal uitgerust wordt met een professionele ICT-infrastructuur.

Telesecretariaat & Telefonie

U wordt overstelpt met telefoontjes en vragen? Dan is ons telesecretariaat de perfecte oplossing! CareCoach biedt flexibele formules aan op uw maat, met behoud van uw eigen telefoonnummer en met een professioneel en gestructureerd rapporteringssysteem.

Website & Fotografie

Wij weten hoe belangrijk het is voor u om een mooi en overzichtelijke website te hebben, waar uw patiënten u gemakkelijk kunnen terugvinden en eventueel zelfs een afspraak kunnen boeken. Wij hebben een website developer in huis die dat voor u kan klaren, samen met professionele foto's waardoor uw nieuwe praktijk in de kijker staat.